Over BI Hosting

Over BI Hosting

Sinds de oprichting van de VOF BI Hosting in 2008 heeft de webhoster een vast klantenbestand opgebouwd van waaruit deze gegroeid is tot waar we nu staan. Het bedrijf wordt draaiende gehouden door de drie enthousiaste eigenaren welke zich 100% voor de klant en haar gemak inzetten. De keuze voor BI Hosting is een natuurlijke keuze voor betrouwbaarheid en nauwe betrokkenheid bij uw wensen.

Wie vormen BI Hosting

BI Hosting wordt beheerd door de drie eigenaren Marco de Vries, Alexander Mulder en Robert Klein. Alle drie zetten wij ons volledig in om uw wensen te realiseren. Met onze brede kennis van het hosten van websites, het bouwen van sites en het onderhouden ervan en met name het vertalen van uw wensen tot een perfect passend product zit u gegarandeerd goed.

Betrouwbaarheid

Onze platformen worden gehost op een technisch hoogwaardige en bovenal zeer snelle cloud omgeving binnen de Nederlandse landsgrenzen. Dit betekent dat uw data altijd veilig is. Tevens is het bij ons altijd mogelijk uw data volledig terug te krijgen mocht u hier om vragen. Wij hechten er een groot belang aan om zeer secuur met uw data om te springen. Hierbij hoort uiteraard het goed versleutelen van uw communicatie en data backups. Uw data is onze zorg!